Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας μας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του ιστότοπού μας προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της. Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του Eidhkreopoleiou.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Τα Δικαιώματα Σας


Η ιστοσελίδα μας έχει δημιουργηθεί από ελληνική εταιρεία που έχει την έδρα της στο Νομό Αττικής, συνεπώς η λειτουργία και οι δραστηριότητες της διέπονται από την ελληνική νομοθεσία. Τα παραπάνω σημαίνουν ότι οι αγορές σας από το site μας είναι απολύτως ασφαλείς. Με την επίσκεψη σας στο site, αποδέχεστε και συμφωνείται με το περιεχόμενο των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

Cookies


Το site μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης (Web Browser) στο κατάστημα μας. Ειδικότερα, χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της ιστοσελίδας όπως κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, λίστα επιθυμιών κλπ.

Αλλαγές Στους Όρους & Προϋποθέσεις


Οι διαχειριστές του site μας, διατηρούν κάθε δικαίωμα να τροποποιούν ή να ανανεώνουν τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών οι οποίες πραγματοποιούνται μέσα από τον προαναφερθέντα ιστότοπο. Αναλαμβάνουν δε την υποχρέωση να διατηρούν ενημερωμένη την ιστοσελίδα για οποιαδήποτε τροποποίηση των όρων αυτών.

Χρήση της Ιστοσελίδας


Η εταιρεία αποποιείται ζημίες οποιουδήποτε είδους, απώλεια δεδομένων, εισοδήματος ή κέρδους, απώλεια ή ζημιά σε περιουσία τρίτων, αξιώσεις τρίτων που συνδέονται με τη χρήση της ιστοσελίδας.

Ιδιοκτησία Των Πληροφοριών


Η εταιρεία δημιουργεί την πλειοψηφία των περιγραφών (εικονικών και λεκτικών) των προϊόντων για την ιστοσελίδα. Αυτές οι πληροφορίες προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, του ευρωπαϊκού και του διεθνούς δικαίου και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη ρητή άδεια εκείνης. Η λήψη οποιοδήποτε περιεχομένου ή των τιμών από αυτοματοποιημένες διαδικασίες, όπως το spidering, θεωρείται ως παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και απαγορεύεται ρητά, εκτός και αν η προαναφερθείσα λήψη συμφωνηθεί ρητώς με την εταιρεία.
Επίσης, τα λογότυπα και η εμπορική επωνυμία της εταιρείας και των συνεργατών της, τα οποία εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Η εμφάνισή τους στην παρούσα ιστοσελίδα σε καμία περίπτωση δε συνιστά ή επιτρέπει τη χρήση ή αναπαραγωγή τους χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών τους.

Ακρίβεια Των Πληροφοριών


Η ομάδα του ιστότοπού μας έχει θυσιάσει πολύ χρόνο και έχει προσπαθήσει πολύ, χρησιμοποιώντας τις ιστοσελίδας των κατασκευαστών και καταλόγους, για την περιγραφή και την παρουσίαση σε εικόνες των προϊόντων που διαθέτει στους χρήστες και επισκέπτες.
Αν και ο στόχος μας είναι να πετύχουμε 100% ακριβής εικονική παρουσίαση και περιγραφή του προϊόντος, λάθη είναι δυνατόν να συμβούν. Για αυτό το λόγο οτιδήποτε πέσει στην αντίληψη σας, ενημερώστε μας για να προβούμε, απευθείας, στις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις. Τέλος, αν έχετε αγοράσει κάτι που βασίζεται σε μια εικόνα ή περιγραφή που τελικά αποδειχτεί λανθασμένη, τότε, ευχαρίστως, θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή των χρημάτων σας.

Ευθύνη Τιμολόγησης Προϊόντων


Όλες οι τιμές που αναφέρονται στον ιστότοπό μας είναι χωρίς Φ.Π.Α. και αφορούν μόνο το ηλεκτρονικό κατάστημα. Εάν κάποιο λάθος ανακαλυφθεί στην τιμή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό. Η εταιρεία δεν έχει καμία υποχρέωση να εκπληρώσει μια παραγγελία για ένα προϊόν που διαφημίζεται με λάθος τιμή. Σε περίπτωση που παραγγείλετε κάποιο προϊόν και η τιμή του, η οποία παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα, είναι εσφαλμένη για οποιοδήποτε λόγο, θα σας στείλουμε ηλεκτρονικό μήνυμα για να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε αποδεχθεί την παραγγελία σας και θα προχωρήσουμε σε επιστροφή κάθε ποσού που έχετε ήδη καταβάλει σε εμάς.

Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) μέχρι το τέλος της ημέρας της παραγγελίας, με τα στοιχεία σας και τον αριθμό παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@eidhkreopoleiou.gr ή fax στο 4824650 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά την έγγραφη αποδοχή η τηλεφωνική επιβεβαίωση η παραγγελία δεν ακυρώνεται

Απόψεις Χρηστών και Πελατών


Ο ιστότοπός μας παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να εκφράσουν δημόσια τις απόψεις τους σχετικά με τα προϊόντα που παρουσιάζονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Ο κάθε χρήστης φέρει αποκλειστική προσωπική ευθύνη για το περιεχόμενο εκείνων, των οποίων ο ίδιος έχει δημοσιοποιήσει. Επίσης, το Eidhkreopoleiou.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να μην εγκρίνει το περιεχόμενο που ο εκάστοτε χρήστης επιθυμεί να εκφράσει δημόσια, αλλά και να αφαιρέσει εκ των υστέρων από την ιστοσελίδα οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο έχει δημοσιοποιήσει ο ίδιος χρήστης στην παρούσα ιστοσελίδα κατά το παρελθόν.

Παραγγελίες 

Οι παραγγελίες που θα γίνονται μεταξύ σαββάτου και κυριακής θα ελέγχονται την δευτέρα.

Για παραγγελίες άνω των 150ε ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά εντός αττικής**

** Διαβάστε στους τρόπους αποστολής τις περιοχές που καλύπτουμε.